Medewerker Orderintake

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een medewerker Orderintake die de verbindende schakel vormt tussen klant en werkplaats. Heb jij goed technisch inzicht en wil jij administratief bezig zijn, lees dan verder!
 
Competentiegebied:    Orderintakeprocessen, Metaaltechniek
Opleidingsniveau:        MBO
Dienstverband:            Full-time, dagdienst
 
Wat ga je doen? 
Je wordt onderdeel van ons bedrijfsbureau waar je samenwerkt met 9 collega’s. Hier komen de aanvragen en orders van de klant binnen, worden de tekeningen gemaakt en de orders voorbereid om in productie te worden genomen. Jij vervult een ondersteunende rol. Je neemt de werkorders aan en controleert of deze qua informatie volledig zijn voor de productie. Op basis van de tekening en specificaties die de klant aanlevert, beoordeel je de nodige bewerkingen voor in de werkplaats. Vervolgens voer je de order in (ERP systeem) en maak je de werkbonnen voor de productieplanning. Voor de klant verzorg je een correcte orderbevestiging met levertijd. Verder ondersteun je collega’s bij drukte en afwezigheid.
  
Wie zijn wij en hoe is het om voor JWM te werken?   
Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf en beleveren voornamelijk interieur- en machinebouwers in Nederland. Elke dag opnieuw willen we onze klanten zoveel mogelijk toegevoegde waarde per kg bieden op het gebied van kwaliteit, kostenvoordeel en logistiek gemak. Dit doen we door een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak aan te bieden, goed vakmanschap te leveren en voortdurend te investeren in nieuwe technologie. Zo hebben we onlangs een hightech buislasermachine aangeschaft. Wil je meer weten?
Bekijk dan onze bedrijfsfilm:

 
Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 45 medewerkers. We hebben een passie voor techniek en onze werkwijze kenmerkt zich door daadkracht, het willen leveren van service en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. De leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Zo is er elke dag een ochtendoverleg en lopen mensen gemakkelijk naar elkaar toe. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en voor de zomer- en kerstsluiting houden we een barbecue.   
 
Wat vragen wij van jou?  
Om deze functie goed in te vullen, zoeken wij een zelfstandige collega met affiniteit voor zowel metaalbewerking als administratie. Daarnaast heb je 
 
  • MBO4 niveau in de richting van techniek
  • Kennis van orderintake processen
 
Je hebt ERP systemen snel onder de knie en bent vaardig met MS Office. Je bent, net als wij, servicegericht ingesteld en hebt een kritische werkhouding. Dat je een opgeruimd type bent, is te zien aan jouw gestructureerde, transparante manier van werken en de manier waarop je het overzicht behoudt. Je doet wat je belooft en als het nodig is, werk je een uurtje langer door. De Nederlandse taal beheers je uitstekend, kennis van Engels en Duits is een pré. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Oisterwijk/ Tilburg.
 
Wat mag je van ons verwachten?
Als je bij JWM komt werken, is dat met de intentie duurzame samenwerking met elkaar aan te gaan. We bieden je een fulltime dienstverband in een prettige werkomgeving waarin er oog en waardering is voor jouw bijdrage. Bij goed functioneren is er snel zicht op een vast dienstverband. De werkzaamheden zijn gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Als organisatie investeren we continu in nieuwe technologie en willen we ons door ontwikkelen. Hierin nemen we je graag mee en bieden we jou ruimte om (mee) te groeien. We bieden 25 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek. Overuren kunnen worden omgezet in vrije tijd waardoor je extra flexibiliteit kunt opbouwen. JWM is aangesloten bij de Metaalunie en de CAO metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.
 
Is jouw interesse gewekt?
Mail dan je CV en motivatie naar Suzanne van Gils, HR Adviseur, via sollicatie@metaalservice.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Roy Steenbakkers of Suzanne van Gils, via telefoonnummer 013-50 30 591. Wij zien uit naar jouw reactie!
Team van JWM
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
297 ms
JMW Metaalservice Laarakkerweg 30a, 5061 JR Oisterwijk T +31 (0)13 5030 591 info@metaalservice.nl