Vacature: CNC verspaner (senior)

JWM is een metaalverwerkingsbedrijf in Oisterwijk dat volop in ontwikkeling is. We groeien gestaag en investeren voortdurend in nieuwe technologie. Zo hebben we voor onze afdeling Verspanen een viertal nieuwe machines aangeschaft waarmee we efficiënter kunnen werken en stappen voorwaarts kunnen maken. Om ook het personele team te versterken, zijn we op zoek naar een leergierige, enthousiaste CNC verspaner. Heb jij affiniteit met automatisering en houd je van samenwerken? Lees dan verder!


Locatie: Oisterwijk
Competentiegebied: CNC verspanen, Metaalkennis
Opleidingsniveau: MBO4
Dienstverband: Fulltime, dagdienst


  • Veel metaalbewerkingen onder één dak
  • Vakmanschap en nieuwe technologie
  • 50 medewerkers
  • Informele bedrijfscultuur

De functie

Over ons

Wij vragen

Wij bieden

Solliciteren


De functie

Wat ga je doen?

Als CNC verspaner voer je zelfstandig diverse metaalbewerkingen uit, zoals frezen, draaien en slijpen, gebruikmakend van computergestuurde bewerkingsmachines. Je werkt volgens tekening en bent bezig met het programmeren, bedienen, laden en ontladen van de bewerkingsmachines. Aan de hand van de werkopdracht en technische tekening bepaal je de juiste werkwijze, zoals draaivolgorde en opspanmethode. Gedurende het hele productieproces houd je de kwaliteit nauwlettend in de gaten. Ook verhelp je kleine storingen, pleeg je onderhoud en houd je je werkplek opgeruimd en overzichtelijk.

Je komt te werken op de afdeling Verspanen, samen met 7 collega’s. Op de afdeling wordt gewerkt met meerdere verspaningstechnieken en verschillende draai- en freesmachines, zowel conventioneel als computergestuurd. In 2018 hebben we daar een 5-assige verspaningsmachine van Hermle aan toegevoegd en onlangs hebben we geïnvesteerd in een viertal nieuwe machines waarmee we efficiënter kunnen werken en waarmee het afwerken vergemakkelijkt wordt. Dit zijn een CNC bewerkingscentrum van Hartford, een nieuwe conventionele draaibank, een zaagmachine en een Qfin ontbramingsmachine.

We willen optimaal gebruik gaan maken van het machinepark en de output verhogen, onder andere door verder te automatiseren en machines (deels) onbemand te kunnen laten draaien. We zoeken iemand die ons daarbij gaat helpen en een positieve bijdrage gaat leveren aan het teamgevoel binnen de afdeling.

Over ons

Wie zijn wij en hoe is het om bij JWM te werken?

Wij zijn een modern metaalbewerkingsbedrijf en beleveren interieur- en machinebouwers in Nederland. Elke dag opnieuw willen we onze klanten zoveel mogelijk toegevoegde waarde per kg bieden op het gebied van kwaliteit, kostenvoordeel en logistiek gemak. Dit doen we door een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak aan te bieden, goed vakmanschap te leveren en voortdurend te investeren in nieuwe techniek en werkwijzen. Dit zie je terug in ons veelzijdige machinepark, onze interne systemen én onze mensen.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. De lijnen zijn kort, er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Zo is er elke ochtend werkoverleg en lopen mensen gemakkelijk naar elkaar toe. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en voor de zomer- en kerstsluiting houden we een barbecue.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Wij vragen

Wat vragen wij van jou?

Om deze functie goed in te vullen, zijn we op zoek naar een CNC verspaner met ruime praktijkervaring in de metaal. Jij hebt:

  • MBO4 werk- en denkniveau in de richting van techniek
  • Kennis van programmeren en automatiseren
  • Een goed vermogen tot coördineren en samenwerken

In de uitvoering van de werkzaamheden ben je nauwgezet en geconcentreerd. Daarnaast heb je oog voor wat er op de afdeling gebeurt en houd je overzicht op het geheel. Je bent gericht op kwaliteit, verbetering en vooruitgang. Daarin neem je ook je collega’s mee. Je hebt goede contactuele eigenschappen, zoekt de samenwerking op en hebt een drijfveer het team waarin je werkt naar een hoger niveau te tillen. Bij voorkeur ben je woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Oisterwijk.

Wij bieden

Wat mag je van ons verwachten?

Als je bij JWM komt werken, is dat met de intentie een duurzame samenwerking met elkaar aan te gaan. We bieden je een fulltime dienstverband in een prettige werkomgeving waarin er oog en waardering is voor jouw bijdrage. Je gaat niet op in de massa en kan echt het verschil maken. De werkzaamheden zijn gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Als organisatie willen we ons door ontwikkelen. Hierin nemen we je graag mee en bieden we jou ruimte om (mee) te groeien. Je krijgt de mogelijkheid om cursussen te volgen maar ook andersom, om anderen in te leren en te begeleiden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. De werktijden zijn variabel tussen 07:00u en 17:00u. We bieden 25 vakantiedagen plus 13 ATV dagen per jaar. JWM is aangesloten bij de Metaalunie en de CAO metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.

Is jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct met de solliciteer knop. Ook kun je je CV en motivatie mailen naar Suzanne van Gils, HR Adviseur, via sollicitatie@metaalservice.nl

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Bas Hamers of Suzanne van Gils, via telefoonnummer 013-50 30 591. Wij zien uit naar jouw reactie!

Team van JWM

Datum plaatsing: 10 juli 2019

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via de mail:

Contactgegevens

Laarakkerweg 30a, 5061 JR Oisterwijk

+31 (0)13 5030 591